Leder af Træning og Forebyggelse i Sundhedshuset med udsigt til Lillebælt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du også holde balancen på store bolde?

Vores leder af Træning og Forebyggelse har valgt nye udfordringer, så nu har du chancen for at blive leder af Danmarks bedst beliggende arbejdsplads i Sundhedshuset med udsigt til Lillebælt.

I Træning og Forebyggelse er vi en tværfaglig sammensat personalegruppe på ca. 60 medarbejdere. Vi varetager alt fra genoptræningsplaner med baggrund i sygehushenvisninger, vedligeholdende og genoptrænende forløb efter serviceloven samt den forebyggende indsats til borgere med kronisk sygdom.  Du skal derfor balancere med mange udviklings- og driftsopgaver, men har også god støtte af teamleder, udviklingsterapeut, koordinatorer og administrativ hjælp. Desuden har du et velfungerende og engageret MED-udvalg som samarbejdspartner.

Vi holder til i Sundhedshuset i Fredericia, hvor vi har fantastiske inden- og udendørs rammer til de borgere, som kan profitere af dette og varetager derudover træning i hjemmet, i nærmiljøet eller hvad der nu passer i en given situation. Sundhedshuset giver samtidigt rammen for et helt unikt tværfagligt samarbejde – både internt i kommunen, tværsektorielt og med husets private aktører.

Vi ønsker at være en arbejdsplads, hvor det faglige niveau er højt, hvor ressourcerne udnyttes optimalt, hvor medarbejderne har høj arbejdsglæde og, hvor borgerne er trygge, tilfredse og oplever positive effekter af vores indsats.

Vi opgraderer ledelseskræfterne i Træning og Forebyggelse, da området står overfor masser af udvikling: Styrkelse af forebyggelsestilbuddene til borgere med kronisk sygdom, øget brug af velfærdsteknologiske løsninger, rehabilitering i helhedsperspektiv, videreudvikling af dataunderstøttet ledelse.

Personalegruppen er sammensat af mange små teams, hvilket den nye leder sammen med medarbejderne også skal kigge nysgerrigt på, i forhold til en eventuel retænkning på sigt.

Hvorfor skal du vælge os?
Træning og Forebyggelse består af en god blanding af nyere medarbejdere og medarbejdere, som har været ved Træning & Forebyggelse i mange år. 

Medarbejderne siger:

”Vi bisidder faglighed og ønsker kontinuerligt faglig udvikling. Vi har et stærkt sammenhold, hvor der er plads til humor.”

” Det er godt at være leder for os, fordi vi er sjove, skøre, dygtige og begavede – og så er vi ret selvkørende, tror jeg. Vi har en ånd, som betyder at vi holder sammen og passer på hinanden. ”

”Vi er fulde af respekt overfor borgerne og deres livssituation og møder dem med åbent sind. Deres proces og det at få deres ressourcer i spil ligger os på sinde. ”

Om lederopgaven siger medarbejderne:

”Tiden skal bruges på udvikling, strategi, fastholdelse af medarbejdere og være med til at sikre et godt og fortroligt samarbejdsmiljø. ” 

Du bliver i stillingen som leder af Træning og Forebyggelse også del af en engageret og uhøjtidelig ledergruppe i Senior og Sundhed, hvor vi både vægter fokus på ”det store fællesskab” og det lille fællesskab”. 

Vi har mange udviklingsopgaver foran os og har brug for din smittende energi, kreativitet og dit fokus på at nå i mål med nye tiltag.

Herudover vil du også deltage i en velfungerende tværkommunal gruppe med ledere fra andre kommuner i Region Syddanmark, hvor den fag-faglige sparring er i højsæde.

Faglig og personlig profil

  • Du har en terapeutfaglig eller anden sundhedsfaglig baggrund
    Du er en dygtig og erfaren leder, som prioriterer ledelse højt uden dog at miste din faglige baggrund
    Du har stærke kommunikative evner – både i skrift og tale
  • Du har en personlighed, der giver folk tryghed i mødet med dig – og du har handle- og beslutningskraft, hvor det er nødvendigt
  • Du brænder for det tværfaglige, tværkommunale og tværsektorielle samarbejde, fordi du ved, at det er afgørende for, om borgerne oplever tryghed og lykkes med at leve det liv, de ønsker.

Om kompetencerne siger medarbejderne:

”Stærke lederkompetencer, evne empati og være synlig. En leder, der giver medarbejderne lyst til at være med på “rejsen”, og som tør gå forrest. ”

Vil du vide mere
Chef for Senior og Sundhed Signe Lunn Walls giver gerne et kaffemøde, hvor vi kan snakke mere om stillingen. Du kan kontakte Signe på 2486 2092.
Indtil den 27. maj har du også mulighed for at høre mere om stillingen ved afgående leder Helle Krause Andersen på 2093 0295.

Se billeder fra Træning og Forebyggelse: Billedkavalkade

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Ved ansættelse i Fredericia Kommune vil der blive indhentet referencer og bedt om en straffeattest. 

Tiltrædelse 1. august 2024.

Ansættelsessamtaler
Vi afholder 1. samtale mandag den 10. juni og 2. samtale torsdag den 20. juni. For kandidater der går videre til 2. samtale vil der være en personprofil/test mellem 1. og 2. samtale.

Ansøgningsfrist
3. juni 2024.

Send ansøgning online – benyt browseren Chrome
Fredericia Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante erfaringsbilag online. Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredericia Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fredericia Kommune, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051603

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet