Erfaren og alsidig film- og billedmager til Gældsstyrelsen, Middelfart

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du passioneret omkring billed- og videoproduktion? Elsker du at lave visuelle materialer, som informerer, men samtidig ser utroligt lækkert ud? Og har du erfaring med at producere og redigere videomateriale, så er det lige dig, vi leder efter.

Du har helt sikkert godt styr på kameraet, og du synes, at det er essentielt for en organisations identitet, at der produceres lækkert brandingindhold, både til internt og eksternt brug. Du brænder for og elsker at drive fortællinger, som kan tage organisationens visuelle identitet til et nyt niveau. Du elsker at arbejde med mennesker og få det bedste frem i dine kolleger.

Alsidige mediekompetencer
Vi søger en ny medarbejder, som har flere års erfaring med alt fra at tage billeder og filme videoer til at instruere og producere kortere videofilm. Når du arbejder med større produktioner, falder det dig naturligt at udarbejde synopser eller manuskripter. Du kommer til at få et stort ansvar for produktionen af indhold til vores kanaler i samarbejde med dine kommende kolleger i Gældsstyrelsen.

Du kommer til at arbejde med:

 • at skyde og redigere billeder og video til både interne og eksterne kanaler
 • at bidrage med din ekspertise i idégenereringsprocesser til employer branding formål
 • at sikre at alt billede- og videomateriale er af høj kvalitet
 • at udvikle Gældsstyrelsens visuelle udtryk, så vi altid fremstår professionelle og imødekommende overfor borgere og virksomheder
 • at bidrage til at planlægge og afholde live-events, hvor vi fx transmitterer live-video til vores forskellige lokaliteter
Din baggrund
Du har flere års erfaring med mange forskellige opgaver inden for fotografering, videoproduktion og du har evnerne til at betjene de redigeringsværktøjer, der er nødvendige for at kunne nå i mål med opgaverne. Med din bredtfavnende erfaring kan du være den primære ressource på de fleste opgaver og producere indhold, hvor det er er tydeligt, at der har været fokus på detaljerne. Du trives med opgaver i hele produktionsprocessen, lige fra idéudvikling til færdig produktion, uanset om det er en hurtig dag til dag-produktion eller et mere omfattende filmprojekt. Og så kan du skabe relationer til dine kolleger overalt i organisationen. Det er ikke mindst vigtigt, så du får dem, du filmer, til at udvikle sig og fremstå bedst muligt.

Om dig:

 • du er god til at omsætte idéer og behov til konkrete projekter og visuelle lækkerier, og du bidrager til, at vi når i mål med opgaverne
 • du er god til at bevare overblikket, har situationsfornemmelse og kan koordinere, mens du står i spidsen for opgaver med mange interessenter i en omskiftelig hverdag
 • du ved, hvordan man skærer en produktion alt efter om kanalen hedder LinkedIn, intranettet, storrumsmøde, hjemmeside etc.
 • du er en god visuel kommunikator og nyder at lave løsninger, så målgruppen forstår budskabet
 • du er selvkørende i videoredigeringsprogrammer som Adobe Premiere Pro eller lignende
 • du er selvkørende i billedredigeringsprogrammer som Photoshop, InDesign eller lignende
Derudover vægter det højt, at du er:

 • nysgerrig, idérig og kreativ i din tilgang til opgaverne
 • åben og imødekommende
 • løsningsorienteret, og at det falder dig naturligt at række ud i organisationen og indgå i tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere
Det er en stor fordel – men ikke et krav – hvis du tidligere har arbejdet med grafisk design eller i en kommunikationsafdeling i en offentlig myndighed eller politisk ledet organisation. Og at du er vant til at understøtte ledelsen og arbejde tæt sammen med forskellige kommunikationsprofiler.

HR-kontoret – din nye arbejdsplads
Du vil indgå i et fagligt stærkt arbejdsfællesskab med gode specialiserede kollegaer fra HR-kontoret. Vi er 13 HR-kollegaer med forskellige styrker og baggrunde, der primært arbejder med HR udviklingsopgaver indenfor bl.a. kompetenceudvikling, onboarding, teamudvikling, HR ledersparring, performanceledelse,

ledelsesudvikling, employer branding og sekretariat for SU og arbejdsmiljøorganisationen. Kontoret er placeret i Staben for Gældsstyrelsen og du vil komme til at referere til kontorchefen for HR.

Staben tæller 9 centrale styringskontorer med hver deres kontorchef, og kontorerne varetager en bred portefølje af opgaver, der udover HR inkluderer blandt andet Økonomi, Jura, Kommunikation og Processer.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning, CV og evt. andre relevante dokumenter senest 16. juni 2023 kl.12.00 via linket ”Søg stillingen”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Thomas Nielsen på telefon 7237 5066.

Første runde samtaler afholdes i uge 25, 2023. Hvis du går videre, skal du afsætte tid til udfyldelse af en personlighedsanalyse, en logisk test og evt. en case inden en anden samtalerunde.

Forventet tiltrædelse er 1. september eller snarest derefter.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Forud for ansættelse i Gældsstyrelsen foretages altid restancetjek for så vidt angår gæld til det offentlige, der er sendt til inddrivelse hos Gældsstyrelsen. Derudover indhentes referencer og straffeattest.
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredericia Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skatteforvaltningen, Middelfart, Teglgårdsparken 26, Teglgårdsparken 26, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169326&DepartmentId=9412&MediaId=2872&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841652

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet