Erfaren Gulvlægger, Tømrer eller Handyman søges til dynamisk team med fokus på kvalitetsarbejde og personlig udvikling

Profilbillede
dato

Er du Gulvlægger, Tømrer eller autodidakt Handyman? Hvis du brænder for at levere kvalitetsarbejde og trives med selvstændigt ansvar, har vi Drømmejobbet til Dig!

Er du en erfaren gulvlægger, tømrer eller autodidakt håndværker, der brænder for at levere kvalitetsarbejde og trives med selvstændigt ansvar? Kan du lide at udføre alle former for undergulvsarbejde og installation af nye gulve - er stilligen helt sikker noget for dig.

Du vil blive en nøgleperson i vores dynamiske team👌

Arbejdsmiljø og Teamånd:

I vores firma vægter vi ikke blot det faglige håndværk, men også et positivt og støttende arbejdsmiljø. Med et hold bestående af 19 dedikerede kollegaer vil du blive en del af et team, hvor samarbejde og trivsel er i højsædet."

Udfordringer og Variation:

Hos os kan du se frem til varierende og spændende arbejdsdage, hvor ingen dag er ens. Med opgaver spredt over Fyn, Trekantområdet, Horsens, Skanderborg og Århus, vil du opleve en bred vifte af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling."

Belønninger og Fordele:

Vi tilbyder ikke kun konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold, men også en række andre fordele såsom firmabil, arbejdstøj og værktøj, der stilles til rådighed. Desuden kan du se frem til en solid pensions- og sundhedsordning samt en klar karrierevej med et firma, der har høje ambitioner og forventninger til sine medarbejdere.

Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og tilbyder løbende uddannelses- og træningsmuligheder inden for gulvbelægningsteknikker og sikkerhedsprocedurer. Du vil have adgang til kurser og certificeringer, der kan styrke dine færdigheder og fremme din karriere.

Vi værdsætter fleksibilitet og forstår vigtigheden af at imødekomme vores medarbejderes individuelle behov, samtidig med at vi sikrer en effektiv drift. Vi stræber efter at finde en balance, hvor fleksibilitet og arbejdsbehov harmonerer, så vores medarbejdere kan nyde gavn af en tilpasset arbejdstidsordning uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service og leverancer. Vi er åbne for at diskutere og finde løsninger, der bedst muligt imødekommer både virksomhedens og medarbejdernes behov

VI TILBYDER:

  • Fast langsigtet ansættelse
  • Firmabil, arbejdstøj og værktøj stilles til rådighed
  • Varierende og spændende arbejdsdage
  • Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold
  • God pensions- og sundhedsordning
  • Et dynamisk og støttende arbejdsmiljø, hvor vi prioriterer medarbejdernes trivsel højt
  • Frihed under ansvar
  • Du får 21 gode engagerede kollegaer
  • Du bliver en del af et firma med høje forventninger og ambitioner
  • Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning ApS har overenskomst med 3F/Dansk Byggeri, hvilket er en klar fordel i forhold til ferie- og lønforhold.

Ansøgningsprocedure:

Har du lyst til at være en del af vores team? Send din ansøgning til info@bopalm.dk eller kontakt Bo direkte på tlf.: 20840754 eller til Jacob på tlf.: 28781281. Vi ser frem til at høre fra dig!

Se mere om Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning på: https://bopalm.dk/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredericia Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BO PALM GULVAFSLIBNING ApS, Nordre Ringvej, 7000 Fredericia

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068966

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet