Erfaren Gulvlægger søges til dynamisk team hos Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning

Profilbillede
dato

Uddannet og dygtig Gulvlægger søges til Spændende mulighed hos Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning!

Er du en erfaren gulvlægger, der brænder for at levere kvalitetsarbejde og trives med selvstændigt ansvar? Hos Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning søger vi en dedikeret gulvlægger til at blive en nøgleperson i vores dynamiske team. Hvis du har vådrumscertifikat er det en stor fordel👍

Arbejdsmiljø og Teamånd:

I vores firma vægter vi ikke blot det faglige håndværk, men også et positivt og støttende arbejdsmiljø. Med et hold bestående af 19 dedikerede kollegaer vil du blive en del af et team, hvor samarbejde og trivsel er i højsædet."

Udfordringer og Variation:

Hos os kan du se frem til varierende og spændende arbejdsdage, hvor ingen dag er ens. Med opgaver spredt over Fyn, Trekantområdet, Horsens, Skanderborg og Århus, vil du opleve en bred vifte af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling."

Belønninger og Fordele:

Vi tilbyder ikke kun konkurrencedygtig løn og gode arbejdsforhold, men også en række andre fordele såsom firmabil, arbejdstøj og værktøj, der stilles til rådighed. Desuden kan du se frem til en solid pensions- og sundhedsordning samt en klar karrierevej med et firma, der har høje ambitioner og forventninger til sine medarbejdere.

Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og tilbyder løbende uddannelses- og træningsmuligheder inden for gulvbelægningsteknikker og sikkerhedsprocedurer. Du vil have adgang til kurser og certificeringer, der kan styrke dine færdigheder og fremme din karriere.

Vi værdsætter fleksibilitet og forstår vigtigheden af at imødekomme vores medarbejderes individuelle behov, samtidig med at vi sikrer en effektiv drift. Vi stræber efter at finde en balance, hvor fleksibilitet og arbejdsbehov harmonerer, så vores medarbejdere kan nyde gavn af en tilpasset arbejdstidsordning uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service og leverancer. Vi er åbne for at diskutere og finde løsninger, der bedst muligt imødekommer både virksomhedens og medarbejdernes behov

Ansøgningsprocedure:

Har du lyst til at være en del af vores team? Send din ansøgning til info@bopalm.dk eller kontakt Bo direkte på tlf.: 20840754 eller til Jacob på tlf.: 28781281. Vi ser frem til at høre fra dig!

Se mere om Bo Palm Gulvafslibning og Gulvbelægning på: https://bopalm.dk/

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Fredericia Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BO PALM GULVAFSLIBNING ApS, Nordre Ringvej, 7000 Fredericia

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068940

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet