Wandahl imponerede stort i sejr til KFUM, der nu kan se frem til weekendens "finale"

Profilbillede
dato

Fredericia KFUM sikrede sig en vigtig sejr på udebane, da de besejrede Skibet IF med 2-0 i søndagens kamp i Universal Parken. Udeholdet viste sig at være det stærkeste hold og dominerede kampen fra start til slut.

Det var først i det 85. minut, at Fredericia KFUM fik brudt dødvandet. Lasse Bo Nielsen scorede et smukt frisparksmål og sendte udeholdet i front med 1-0. Dette mål blev efterfulgt af endnu et mål i det 90. minut, hvor Noah Lund udnyttede en chance og øgede føringen til 2-0.

Efter kampen udtalte cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, sin tilfredshed med holdets præstation. Han beskrev sejren som "en dejlig sejr på en svær bane" og roste holdet for at holde Skibet IF væk fra farlige situationer.

Han påpegede dog også, at holdets skarphed ikke var tilfredsstillende:

“Vores skarphed er ikke ret god, vi brænder syv x 100 % chancer og bliver lidt presset på tiden, heldigvis fik Lasse Bo Nielsen sat en lækkert frispark i mål med bare 5 min igen. Fuld fortjent sejr og nu klar til "finalen" på lørdag.”

Cheftræner Hjorth fremhævede også nogle af holdets nøglespillere. Han roste de tre bagerste spillere, Jesper, Ardit og Thor, for deres høje niveau og nævnte også Alexander Wandahl, der blev kåret som holdets "Man of the Match", tæt fulgt af målscoreren Lasse Bo Nielsen.

Fredericia KFUM kan nu se frem til deres næste kamp, som cheftræner Hjorth beskrev som en "finale" på lørdag. Holdet vil sandsynligvis arbejde på at forbedre deres skarphed og fortsætte deres gode defensiv, når de går ind i denne vigtige kamp.

Næste kamp for Fredericia KFUM er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Hover IF på KFUM Parken. Der er kampstart kl. 15:30.

Kampens resultat: 0-2 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3