Wandahl brækkede armen da KFUM måtte se sig besejret: "Alle spillere var selvfølgelig rystede over situationen"

Assistenttræner Casper Gilberg udtrykte taknemmelighed over Gråsten BK's assistance under uheldet og hædrede skadede Alexander Wandahl ved at tildele ham titlen som "kampens spiller" (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Lørdagens opgør mellem Fredericia KFUM og Gråsten B endte med en skuffende 2-0-sejr til Gråsten, men det var en alvorlig skade til Fredericia KFUM's midtbanespiller Alexander Wandahl, der stjal overskrifterne.

Assistenttræner Casper Gilberg var skuffet over resultatet, men mente at præstationen var godkendt.

“Meget kendetegnende for vores sæson spiller vi en kamp hvor vi burde få mere ud af det pointmæssigt. Præstationen var til mere, men kan vi desværre ikke bruge til særligt meget. Vi indkasserer for nemt mål og skal selv bruge for mange chancer til at score vores mål. Typisk bundholdets lod at indkassere mål på et tyndt straffe og noget der unægtelig ligner et offside mål.”

Han påpegede behovet for skarphed i de afgørende situationer og en hurtigere boldomgang som områder, der kræver forbedring.

Men det var den voldsomme skade til Alexander Wandahl, der satte en dæmper på kampen. Wandahl brækkede sin arm i en af sine mange dueller, hvilket krævede en afbrydelse af kampen på over 30 minutter, mens holdet ventede på ambulancen.

“Alt i kampen overskygges af at vores kriger på midtbanen Alexander Wandahl brækker sin arm voldsomt. Alle spillere var selvfølgelig rystede over situationen, men valgte at spille videre. Præcis i Wandahl's ånd. Hele truppen valgte naturligvis at give "kampens spiller" til deres holdkammerat."

"Tak skal der lyde til Gråsten BK for assistance i forbindelsd med uheldet.”

Trods nederlaget ser Fredericia KFUM frem mod næste kamp mod Haderslev FK på KFUM Parken tirsdag den 21. maj kl. 19:00 med ekstra fokus og et ønske om at hente tre point.

Kampens resultat: 2-0 til Gråsten B
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Kilde: Assistenttræner Casper Gilberg, Fredericia KFUM - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23