Ugens bolig i Fredericia

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Skullebjerg Allé 33, Østerby, 7000 Fredericia 

Udsigtsvilla i høj kvalitet
Én ting der aldrig slår fejl: havudsigt. Kom med på toppen af Trelde Næs, hvor I straks charmeres af pavillonen, udsigten og haven, og det bliver om muligt endnu bedre, når I bevæger jer ind i den gennemførte indretning. 

Moderne og gedigen tager huset sig ud, og det med god grund, da det er en nyere etplansvilla fra 2003 i de bedste materialer. På majestætisk vis inviteres bilerne indenfor på ejendommen og videre frem under dobbeltgaragens lune, hvorefter en drøm af en have folder sig ud. Pas på ikke at tabe kæberne af ren begejstring, selvom udsigten er spektakulær fra alle terrasseområderne uden undtagelse. Er der ikke havudsigt er der i stedet frit syn over områdets tage, og I fornemmer en stemning af overordentligt højt til himlen. Som ramme ligger den fine beplantning og omkranser plænen som et idyllisk prik over det meget eksklusive i.

Samme eksklusivitet lurer i husets indre, og faktisk er det så gennemført, at det næsten ikke er til at tro. Planløsningen og de 170 kvadratmeter strækker sig ud over køkkenalrum, stue, tre værelser, bryggers, to badeværelser og entré, hvilket gør det til det ideelle hjem for familien på fire.

Attraktivt område
Her er natur og udsigt i højsædet, og derfor er området også uhyre attraktivt. Der skal ikke tilbagelægges mange hundrede meter, får man når kysten, mens I har hele Trelde Næs? naturområde liggende for jeres fødder. Hopper I på cyklen er der 20 minutter til Egeskov, der bugner af alt, der er behov for i hverdagen, mens Fredericia ligger som nærmeste storby 8 km fra hoveddøren. 

Se flere billeder af boligen her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Fredericia