Trods lovende start: Endnu et nederlag til Fredericia KFUM

Profilbillede
dato

Fredericia KFUM led endnu et smertefuldt nederlag i opgøret mod Gørding-Vejrup Fodbold den 6. juni 2024. Trods en lovende start, blev holdet overrumplet af defensive fejl og disciplinære problemer.

Cheftræner Mogens Hjorth var tydeligt frustreret efter kampen mod Gørding-Vejrup Fodbold, som endte med et nederlag for Fredericia KFUM. Hjorth beskrev kampen som en i rækken, hvor holdets mangler blev udstillet.

"Vi kommer virkelig godt fra start og har Gørding fuldstændig på hælene, kommer foran og der er optræk til mere. Så sker det som vi har set rigtig mange gange, vi fejler på indlæg ved dødbolde," udtaler Hjorth.

Fredericia KFUM havde faktisk kampen i deres favør tidligt, men defensive svagheder gjorde, at Gørding hurtigt vendte slaget.

To mål fra Gørding inden for 10 minutter på dødbolde satte en kæp i hjulet for Fredericias momentum. Hjorth forklarede, hvordan sådanne øjeblikke slog holdets moral:

"Det giver et knæk, men vi får snakket i pausen og laver en plan for, hvordan vi får vendt det her... Så sætter vi os fuldstændig på kampen igen og reducerer, nu har vi dem på hælene."

Desværre for Fredericia KFUM blev deres comeback anstrengelser brat stoppet af en dum disciplinær fejl, der resulterede i en udvisning.

"Vi vælger så at sparke deres spiller lige foran linjedommeren og det giver selvfølgelig en udvisning, og der mistede spillerne troen på det," forklarer Hjorth.

På spørgsmålet om, hvad der fungerede for holdet, fremhævede Hjorth deres pres- og gennembrudsspil, men de formåede kun at opretholde det i korte perioder. "Vores pres og gennembrudsspil fungerede godt i 18 minutter," siger han.

Hjorth påpegede, at holdets manglende kampgejst og fysisk styrke er områder, der kræver forbedring. "Vi må erkende, at man i S2 møder hold, som ikke er bedre fodboldspillere, men de fighter og går helhjertet ind i tacklingerne, de vil vinde. Der halter vi gevaldigt," erkender han.

En lysstråle for Fredericia KFUM var Rikelme Veiri, som cheftræneren roste for sin uforlignelige kampgejst.

"Rikelme Veiri fightede fantastisk og har virkelig gjort, hvad han kunne. Det var der mange, som kunne lære af," fremhæver Hjorth.

Med kun to kampe tilbage i sæsonen ser det mørkt ud for Fredericia KFUM, der kun har vundet én kamp ud af 12 mulige. Hjorth håber dog på en stærk afslutning:

"Vi har stadig 2 kampe tilbage og forventer at vi giver alt, hvad vi har i de sidste 2 kampe, så vi i det mindste dør med støvlerne på."

Næste kamp for Fredericia KFUM er et opgør imod Seest B. Det udspiller sig i Seest Idrætspark d. 14. juni klokken 19:00.

Kampens resultat: 4-2 til Gørding-Vejrup Fodbold
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Mål

3'0-1Noah Skov
18'1-1
28'2-1
39'3-1
56'3-2Noah Lund
72'4-2
Kilde: Mogens Hjorth