Skovs frisparkskasse var ikke nok til sejr i stor KFUM-skuffelse

Foto: Man of the Match - Thor Skov.
Profilbillede
dato

Søndag mødtes Fredericia KFUM og Løgum IF i KFUM Parken, hvor kampen endte uafgjort 1-1. Det var til stor skuffelse for cheftræner Mogens Hjorth.

Hjemmeholdet kom foran i det 44. minut, da Thor Skov scorede på et imponerende frispark fra 35 meter, der blev hjulpet af vinden. Desværre formåede udeholdet at udligne i det 59. minut på et uheldigt mål, hvor der opstod en misforståelse mellem forsvar og målmand.

Cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, var skuffet over holdets præstation og kritiserede spillerne for at spille enkeltmandsfodbold og bebrejde hinanden.

“Endnu en kamp hvor vi unødvendigt smider sejren, og det er selvom vi vel spiller den dårligste kamp i over 1 år. Vi blev "ramt" af en gammel sygdom som jeg troede vi havde fjernet; enkeltmandsfodbold og bebrejdende blikke på holdkammeraterne. En meget overaskende oplevelse.”

“Ellers er det en kamp med en voldsom vind, som gør, at det blev en kamp under svære betingelser. Vi scorer på et frispark fra 35 meter som er kanoneret op i hjørnet med hjælp fra vinden. Udover det har vi to chancer, så vi skabte ikke nok.”

“Dog skabte vores modstander ingen chancer, men alligevel får de et mål på en misforståelse mellem forsvar og målmand, Et fuldstændig ufarligt og blødt skud bliver sendt afsted. Vores forsvar mener den er så ufarlig, at han ikke vil heade den væk, og den tager vores målmand jo. Vores målmand tænker den bliver headet væk og går ikke efter den - bum 1-1.”

Mogens Hjorth fremhævede dog målscoreren Thor Skov som holdets "Man of the Match". Hjorth mente, at intet fungerede for holdet i søndagens kamp og understregede behovet for at spille med få berøringer, være mentalt parat og være mere kyniske i næste kamp.

Alt i alt var det en skuffende kamp for Fredericia KFUM, der må se frem mod næste kamp med fokus på at forbedre deres præstation og samarbejde på banen.

Næste kamp for Fredericia KFUM er fredag 19. april, hvor de skal møde Bylderup/B på Bylderup Idrætscenter. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 1-1 til Løgum IF
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23