Skov viste vejen i en fantastisk holdpræstation da Fredericia KFUM sejrede sikkert

Noah Skov blev kampens spiller, efter han imponerede med to mål og en assist (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Fredericia KFUM leverede en imponerende præstation, da de besejrede Den Bosniske IF med 4-0 på Nordre Stadion. Udeholdet viste sig at være det dominerende hold gennem hele kampen og satte sig på spillet fra start til slut.

Det var Noah Lund fra Fredericia KFUM, der åbnede scoringen i det 18. minut og sendte bolden i nettet til 1-0. Udeholdet fortsatte med at presse og dominere spillet, og det var Noah Skov, der udbyggede føringen til 2-0 i det 42. minut. Skov var i hopla og scorede igen efter 65 minutter, hvilket bragte stillingen op på 3-0 til Fredericia KFUM.

Kampen blev definitivt afgjort kort før slutfløjt, da Jonas Fazli scorede og øgede føringen til 4-0.

Cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, var meget tilfreds med holdets præstation. Han fremhævede holdets fantastiske indsats og kaldte det en imponerende holdpræstation.

“En god holdindstats, hvor der bliver arbejdet hårdt hele vejen rundt og en kamp i kontrol. Der bliver ikke givet meget væk, og Den Bosniske har vel reelt set kun et skud på mål og så nogle indlæg.”

“Vores organisation fungerer godt, skaber også mange omstillinger i presset og så er vi gode til at reagere efter fejl, så de aldrig bliver farlige. Vores opbakning til hinanden var rigtig god i dag,” lyder det fra en tilfreds cheftræner.

Hjorth nævnte også Noah Skov, der til trods for at kæmpe med formen, formåede at lave to mål og en assist. Skov blev derfor udnævnt til Man of the Match.

“Jeg synes, at holdet skal fremhæves i dag, for det var en fantastisk holdpræstation, men derudover er vi nødt til at nævne Noah Skov. Det er en spiller som kæmper med formen, men alligevel laver han to mål og en assist. Det var også nok til at blive Man of the Match.”

Fredericia KFUM kan se tilbage på en overbevisende sejr og en stærk holdpræstation, der vil give dem selvtillid og motivation til deres næste kamp.

Næste kamp for Fredericia KFUM er tirsdag 29. august, hvor de skal møde Smidstrup/Skærup IF på Smidstrup Hallen. Der er kampstart kl. 18:45.

Kampens resultat: 0-4 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3