Seneste regnskab fra TANDLÆGE METTE BOUTRUP ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

TANDLÆGE METTE BOUTRUP ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 262.518 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE METTE BOUTRUP ApS en bruttofortjeneste på 4,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MOMENTI VEJEN A/S i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 347.666 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MOMENTI VEJEN A/S en bruttofortjeneste på 4,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LOKALBOLIG FREDERICIA ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 293.539 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LOKALBOLIG FREDERICIA ApS en bruttofortjeneste på 877.246 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EDC FREDERICIA ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EDC FREDERICIA ApS en bruttofortjeneste på 4,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mobilmaler ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Mobilmaler ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,7 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler