Seneste regnskab fra Murermester Brage ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

Murermester Brage ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 694.107 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Murermester Brage ApS en bruttofortjeneste på 6,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MP REVISION STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 238.963 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MP REVISION STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB en bruttofortjeneste på 4,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Carlos 7000 ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 621.684 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Carlos 7000 ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MAZ Gulve ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 64.530 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MAZ Gulve ApS en bruttofortjeneste på 49.824 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ØRNTOFT COLLECTION ApS i Fredericia kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 95.722 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ØRNTOFT COLLECTION ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler