OPRYKNING: Fredericia KFUM triumferer og sikrer sig oprykning til Serie 2!

Profilbillede
dato

Fredericia KFUM sikrede sig en vigtig sejr - og dermed også oprykning - på udebane mod Vinding SF med et slutresultat på 1-2.

Udeholdet dominerede kampen fra start til slut og spillede bolden godt rundt, skabte chancer og holdt hovedet koldt trods en dommer, der ikke havde en god dag og viste lidt for meget sympati for Vinding.

Det var William Pedersen fra Fredericia KFUM, der åbnede scoringen i det 20. minut og bragte udeholdet foran med 0-1. Han spillede en fantastisk første halvleg og scorede et flot mål, der blev krøllet op i det lange hjørne. Inden pausen udbyggede Noah Skov føringen til 0-2 for Fredericia KFUM.

Anden halvleg blev en helt anden kamp, hvor udeholdet stoppede med at spille og begyndte at forsvare sig. Vinding kæmpede hårdt og brugte deres fysik til at presse Fredericia KFUM, men udeholdet modstod presset og holdt fast i sejren. I det 89. minut lykkedes det dog Vinding at score og reducere til 1-2, men det var ikke nok til at ændre kampens udfald.

Cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, var tilfreds med holdets præstation og fremhævede især bagkæden, der spillede en stor rolle i holdets opbyggende spil og var utrolig stærke defensivt.

Han udnævnte William Pedersen som holdets "man of the match" for hans gode spil og flotte mål.

Hjorth var glad for, at holdet formåede at spille en god gang fodbold og kombinere sig igennem, selvom Vinding pressede dem langt ned på banen. Han mente dog, at der var nogle elementer af fodboldens ABC, der kunne have været bedre. Han var også tilfreds med, hvordan bagkæden stod stærkt og var en fornøjelse at se.

Inden næste kamp ønsker Hjorth, at holdet fortsætter med at spille deres eget spil i fulde 90 minutter og nyder, at der ikke er noget pres på i den sidste kamp.

Med sejren har Fredericia KFUM sikret sig oprykning, hvilket gav holdet en dejlig følelse efter kampen.

Næste kamp for Fredericia KFUM er lørdag 28. oktober, hvor de skal møde Vejle FC på KFUM Parken. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 1-2 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3