Nyheder og historier fra Fredericia hver dag - året rundt

Profilbillede
Sofie Maagaard

Med et erfarent team af medie- og IT ‘nørder’ har vi skabt byens nye lokale ugeavis. Med nyudviklet teknologi i et professionelt setup, gør vi det muligt at producere ultra lokalt indhold i samarbejde med lokale ildsjæle. Vi sikrer relevans, kvalitet og en lav annoncepris. Annoncerne skal synliggøres — ikke på side 84 — men som en pulserende del af forsiden.

VORES Fredericia udgiver nyheder og historier 24 timer i døgnet - 365 dage om året.

Fredericias lokale ildsjæle belyser og beskriver bylivet, erhvervslivet og nærmiljøet.

Tilsammen udgør vi Fredericias lokale talerør. Vi gør en forskel for de lokale virksomheder, som kæmper en ulige kamp mod nationale og internationale virksomheder. Vi skaber “mulighedernes markedsplads”, hvor lokale virksomheder står stærkt og stabilt i nærmiljøet. En markedsplads, hvor de lokale handler med de lokale, og hvor overskuddet tilgodeser byens borgere og foreningslivet. Med en ekstra indtægt til foreningerne kan der serveres bedre kaffe i kantinen, indkøbes nye redskaber og afholdes endnu flere arrangementer for byens medlemmer.

Vi hjælper den lokale erhvervsdrivende i Fredericia med at få sit budskab ud. Vi skaber ressourcer, synlighed og vækst - og sikrer flere, faste kunder i butikken.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler