Ny formand i Fredericia Triathlon Team

Den ny bestyrelse. Fra venstre: Thomas Gudmund Sigurdsson, Thomas Bech, Charlotte Boye, Jan Søe Dybdal, Carsten Olesen, Emilie Vejby Mott, Henrik Thomsen
dato

Torsdag d. 21. marts var der generalforsamling i Fredericia Triathlon Team, hvilket bød på prisoverrækkelse, formandsskifte og velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer.

Mødet startede med prisoverrækkelse til Tanja Vinter-Bjerg, med prisen for “Årets Triatlet” ved Triathlon Danmark.

Herefter en opfordring til alle fremmødte om at melde sig til som frivillig hjælper ved det fremstående Royal Run – en opfordring der ligeledes rækkes ud til de medlemmer der ikke havde mulighed for at deltage ved generalforsamling, samt de med interesse i Fredericia og omegn.

Man kan melde sig til via klubbens hjemmeside.

Efter de formelle agendapunkter, skulle der tages stilling til bestyrelsesposter på valg.


Tanja Vinter-Bjerg, med prisen for “Årets Triatlet” ved det nationale forbund - Triathlon Danmark (Foto: Privat)

Da Carsten Andersen havde valgt ikke at genopstille til posten som bestyrelsens formand skulle der her vælges en ny. Carsten Olesen var som eneste kandidat opstillet, og blev derfor valgt som klubbens nye bestyrelsesformand.

“Da jeg startede i klubben for cirka fem år siden, var dette ikke min plan – men nogle gange udvikler tingene sig hurtigt” smiler Carsten Olesen. “Det er nogle store sko at fylde ud, da den afgående formand har siddet på posten i 16 år, men jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat på de fremtidige opgaver sammen med bestyrelsen. Jeg er meget struktureret som person, og her har jeg helt sikker nogle egenskaber som jeg vil bringe ind i bestyrelsesarbejdet. Fredericia Triathlon Team er en klub hvor der er plads til alle, og det tror jeg også på. Her skal være plads til unge og ældre, motionisten der er her for det sociale - og atleten der har mål og planer, og en mere struktureret tilgang til træningen. Slutteligt tror jeg på transparens og gennemsigtighed igennem kommunikation som ledelsesværktøj, så det kommer klubbens medlemmer nok til at mærke i den nærmeste fremtid”

Til øvrige bestyrelsesposter blev Emilie Vejby Mott valgt ind, Charlotte Boye og Henrik Thomsen blev genvalgt. Første suppleant til bestyrelsen blev Glen Leonhard, og anden suppleant Helle Hygum.

Klubbens nuværende bestyrelse vil snarlige afholde deres første bestyrelsesmøde, hvor denne vil konstituere sig selv og kigge ind i hvilke opgaver der ligger for fremtiden.

Kilde: Fredericia Triathlon Team
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.