Ny Danmarksmester fra Fredericia

Foto: Fredericia Triathlon Team. I weekenden blev der afholdt Danmarksmesterskab i Duathlon, og her blev det Sidsel Hildur Rød fra Fredericia Triathlon Team der løb med sejren i aldersgruppen AG40-44 for kvinder, og til podieplads til Karsten Olsen.
dato

4 atleter fra Fredericia Triathlon Team drog søndag til Rødekro hvor årets DM i Duathlon blev afholdt. Her skulle ca. 200 atleter fra hele landet konkurrere. Stævnet blev afholdt af Rødekro Tri & Motion, Triatlon Danmark og Sport & Event Syd.

Duathlon er en multisport som Triathlon, men består af løb, cykel og løb igen. DM distancen består af 10 km løb - 40 km cykling - 5 km løb.

Sidsel gennemførte ruten som hurtigste kvinde i hendes aldersgruppe i tiden 2 timer og 20 minutter.

En glad men træt Danmarksmester fortæller: ”Det var MEGET blæsende ude på cykelruten, men det var et velorganiseret stævne. God stemning”

Men ikke nok med det. Yderligt en atleter fra Fredericia Triathlon Team kom ligeledes på podiet.

Karsten Olsen med en fornem 2. plads i sin aldersgruppe. Sussie Daugaard fik en 4. plads og Allan Axelsen kom i mål som en flot nr. 5 i sin aldersgruppe.

Kilde: Fredericia Triathlon Team
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.