Nicolai har taget skridtet fra sergent i Forsvaret til ejendomsmæglerbranchen

Foto: Nicolai Ellegaard Unnerup´s karriere som selvstændig og hans tid som sergent i Forsvaret har også formet hans tilgang til ejendomsmæglerbranchen..
Profilbillede
dato

Nicolai Ellegaard Unnerup fundet sin plads som partner i den lokale ejendomsmæglerbutik, Ejendomsmægler Mike Andersen. En rejse, der førte ham gennem Salling Group, Forsvaret og bilbranchen, før han landede i ejendomsmæglerverdenen.

"Med en karriere inden for Salling Group, Forsvaret og ikke mindst bilbranchen, tror jeg aldrig rigtigt jeg havde regnet med at skulle ende i ejendomsmæglerbranchen," reflekterer Nicolai.

Før han var med til at starte Ejendomsmægler Mike Andersen, drev han allerede to andre virksomheder. Købet og renoveringen af et hus med familien åbnede hans øjne for ejendomsmæglerfaget, og samtidig udgjorde et langvarigt venskab med Mike Andersen grundlaget for det vellykkede partnerskab.

"Mike og jeg havde kendt hinanden i mange år som kammerater, og med hans ekspertise som uddannet ejendomsmægler og mit kendskab til drift af virksomhed, kunne det næsten ikke gå galt," siger Nicolai med et smil.

Hans aktive deltagelse i lokale fodboldklubber har givet ham et øget netværk, og hans tid som selvstændig og som sergent i Forsvaret har formet hans tilgang til ejendomsmæglerbranchen. Principper som disciplin, ærlighed, troværdighed og kommunikation fra militærtjenesten er nu grundlaget for forretningsprincipperne.

"Tiden i Salling Group lærte mig gode købmandsegenskaber, grundstenen for at drive en sund forretning. Min tid i bilbranchen gav mig salgserfaring og indsigt i kundens behov," deler han.

En hverdag som partner
Men hvad indebærer rollen som partner egentlig? Det fortæller Nicolai:

"Som partner i Ejendomsmægler Mike Andersen har jeg primært ansvaret for driften af butikken, egentligt alt det kedelige, som ikke er ejendomsmægler-relateret. Jeg er dog også i marken, hvor der til tider også er hård kamp om at blive månedens sælger her på kontoret."

Nicolai trives i den travle hverdag hos Ejendomsmægler Mike Andersen, og han glæder sig over at der ikke er to dage, der er ens.

"Jeg arbejder bedst i et travlt miljø og hvor der er mange bolde i luften. Derfor er det en utroligt spændende branche, fordi vi hele tiden har mange bolde i luften, og at der aldrig er to dage som er ens."

"Glæden ved at være selvstændig er, at man ikke kigger på uret for at se, om man snart har fri. Dagene tager hinanden, og vi gør vores bedste for hele tiden at blive bedre end vi var dagen før," siger han.

I løbet af de år, Nicolai Ellegaard har arbejdet hos Ejendomsmægler Mike Andersen, har der været en række oplevelser, men én står klart i hans erindring: 

"Følelsen når man lukker sit første hussalg, den glemmer man aldrig. Vi har været i gang i 3 år og rammer snart salg nr 100, det synes jeg godt vi kan være stolte af."

Nicolai og Mike har fået startet en lokal forretning her i Fredericia, som de i den grad kan være stolte af.

Du finder meget mere om Ejendomsmægler Mike Andersen på deres Facebookside og hjemmesideBesøg Ejendomsmægler Mike Andersen på adressen Adelvej 15 i 7000 Fredericia.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Ejendomsmægler Mike Andersen