Mike nyder tilværelsen som selvstændig ejendomsmægler: "Det er blevet en livsstil, hvor man brænder for det man laver"

Det er nu godt tre år siden, Mike Andersen tog springet og åbnede dørene til "Ejendomsmægler Mike Andersen"
Profilbillede
dato

Ejendomsmægler Mike Andersen har skabt sit eget fodspor i den konkurrenceprægede verden af ejendomshandel, og det har på kort tid vist sig at være en ganske succesfuld rejse.

Det er nu godt tre år siden, Mike Andersen tog springet og åbnede dørene til "Ejendomsmægler Mike Andersen". Det har været en udfordrende, men givende rejse for Mike, der ikke altid havde planlagt at blive selvstændig ejendomsmægler.

"Jeg har altid haft en drøm om at blive ejendomsmægler. Det har ikke altid været planen at jeg skulle gå selvstændigt. Men i et turbulent boligmarked og en coronakrise, udbød mulighedenen sig pludseligt, og så var det ellers bare at tage arbejdshandskerne på," fortæller han om starten.

Friheden ved at være selvstændig kommer dog ikke uden ansvar. Mike erkender, at det betyder lange arbejdsdage og ansvar for hele butikkens drift. Han beskriver selvstændigheden som en livsstil, hvor man brænder for det, man laver.

"At være selvstændig betyder jo egentligt bare en masse lange arbejdsdage, hvor man ikke får løn for sit overarbejde. Men samtidig har man så også en følelse af, man ikke går på arbejde mere, da det er blevet en livsstil, hvor man brænder for det man laver," siger Mike.

Salg nr. 100 er lige om hjørnet
Efter tre års drift kan Ejendomsmægler Mike Andersen fejre snart at have nået salg nummer 100, en præstation, der overgår mange forventninger.

"Vi rammer snart salg nr 100, hvilket nok de færreste havde regnet med da vi åbnede dørerne til Fredericias nye selvstændige ejendomsmæglerbutik for godt 3 år siden."

Fordelene ved en selvstændig butik
Som indehaver og ejendomsmægler har Mike et stort ansvar i butikken. Han deler sine tanker om rollen:

 "Som indehaver og ejendomsmægler har jeg det overordnet ansvar for at vi hele tiden har varer på hylderne, men også at vi får solgt det vi får til salg. Som selvstændig ejendomsmæglerbutik har vi ikke et kæmpe bagland at trække på, men dette er også vores største styrke da vi ikke skal tilpasse os nogle firkantede kasser, eller have nogle unødvendige udgifter."

Mike ser det som en styrke, at de som selvstændig butik kan tænke ud af boksen og tilpasse sig et konstant foranderligt boligmarked.

"Ingen salg er ens, og derfor er kundernes behov også forskellige," tilføjer han.

På trods af udfordringerne ved at være selvstændig, er der noget, der gør arbejdet ekstraordinært for Mike.

"Jeg elsker at hjælpe kunderne videre i deres boligsituation. Der er aldrig to dage som er ens når man er ejendomsmægler, hvilket også gør det til et utroligt spændende virke."

En god kompagnon
Mike driver virksomheden sammen med sin kompagnon Nicolai E. Unnerup, og de har formået at skabe en stærk og effektiv arbejdsrelation.

"Udover vi kendte hinanden før vi startede virksomheden op for 3 år siden, så supplerer vi også hinanden rigtigt godt i forhold til arbejdsopgaver," afslutter Mike.

Ejendomsmægler Mike Andersen har ikke kun etableret sig som en lokal forretning, men også som en historie om mod og succes i en udfordrende branche. Med snart 100 vellykkede salg bag sig og en dedikeret tilgang til arbejdet ser fremtiden lys ud for den 'unge' ejendomsmæglerbutik i Fredericia.

Du finder meget mere om Ejendomsmægler Mike Andersen på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Ejendomsmægler Mike Andersen