Mathiesen stod en stærk kamp da Fredericia KFUM tog et stort skridt mod oprykningen

Profilbillede
dato

Fredericia KFUM sikrede sig en vigtig sejr i lørdagens "finale" mod Hover IF, og tog dermed et stort skridt mod den direkte oprykning til Serie 2. Hjemmeholdet vandt med en overbevisende 3-1 sejr på deres hjemmebane, KFUM Parken.

Det var en kamp, der blev påvirket af en stærk vind, hvilket gjorde det svært for begge hold at spille deres hurtige spil. Trods dette formåede Fredericia KFUM at skabe flere farlige chancer og udnytte dem effektivt.

I det 23. minut åbnede Rickelmi Vieira scoringen for hjemmeholdet efter et godt forarbejde af Mathias Henriksen. Dette gav lidt ro til Fredericia KFUM, og kampen blev reelt afgjort med deres tredje mål i det 45. minut, scoret af Noah Lund.

Hover IF formåede at reducere til 3-1 i det 61. minut, men det var ikke nok til at true Fredericia KFUM's føring. Hjemmeholdet spillede mere rundt i anden halvleg og holdt fast i resultatet, selvom de havde modvind.

Efter kampen var cheftræner Mogens Hjorth meget tilfreds med holdets præstation. Han beskrev sejren som en forløsning og en fantastisk sejr i en kamp, der var en slags finale om den direkte oprykning.

"Det var en forløsning og en fantastisk sejr i en "finale" om den direkte oprykning. Der har jo kun været to hold i Serie 3, og det er Hover og os. Så der var rigtig god stemning."

"En fuld fortjent sejr igen og nu kan skal vi "kun" vinde én ud af de sidste to kampe, så er vi rykket op"

Han påpegede også, at stemmerne til Dagens mand blev fordelt på 7 spillere, men fremhævede især målmand Mads Mathiesen, der på trods af sine 50 år havde et par gode redninger.

Hjorth var glad for, at holdet var mere skarpe end i de sidste par kampe og udnyttede tre ud af fire chancer i første halvleg. Han mente, at det var fantastisk at se. Dog mente han også, at holdet skal fortsætte med at arbejde på deres boldomgang inden næste kamp for at forbedre sig yderligere.

Med denne sejr er Fredericia KFUM tættere på at sikre sig oprykning. De skal nu kun vinde en ud af de sidste to kampe for at opnå dette mål.

Næste kamp for Fredericia KFUM er lørdag 21. oktober, hvor de skal møde Vinding SF på Vinding Kunstgræsbane. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-1 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3