Lund blev den store KFUM-helt da han sikrede sejren i overtiden

Profilbillede
dato

Fredericia KFUM sikrede sig en vigtig sejr på hjemmebane, da de besejrede Smidstrup/Skærup IF med 3-2 i en knapt så god kamp i KFUM Parken.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start og bragte sig foran 1-0 efter 22 minutters spil. Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud og formåede at udligne til 1-1 i det 35. minut. Målet blev scoret af Victor Bertelsen, der viste sin målfarlighed.

Efter pausen var det igen udeholdet, der kom på tavlen og bragte sig foran 2-1 i det 55. minut. Hjemmeholdet skulle nu presse endnu mere på for at finde en udligning, og det lykkedes dem i det 65. minut, hvor Noah Lund scorede til 2-2 efter godt forarbejde af Talal Awad.

Kampen så ud til at ende uafgjort, men dybt inde i overtiden fik Fredericia KFUM endelig det afgørende mål. Talal Awad brød igennem på venstrekanten og fandt Noah Lund, der sikrede sejren med sin anden scoring i kampen. Lund blev dermed dagens helt og blev også kåret som holdets man of the match.

Efter kampen var cheftræner Mogens Hjorth både lettet og frustreret. Han beskrev kampen som en "møg kamp":

“Det blev en møg kamp som frygtet, Vi møder et hold som ikke har niveau til Serie 3 og alligevel ender vi med at få problemer pga. manglende skarphed. 1. halvleg kunne vi have scoret 5 mål og så stadig brændt chancer og når man så lige mister lidt koncentration pga. at modstanderen ikke er god, så laver man fejl.

“Det var hvad der skete efter 22 min. spil, vi får ikke afværget en ufarlig bold og så bringer de sig foran. Victor Bertelsen får så bragt balance i regnskabet. I pausen taler vi om hvad der skal gøres og at vi skal blive ved med at presse på, kamp billedet er det samme, vi prøver uden at lykkes, så sker der det der ikke må ske.

“Vores keeper laver en fejl, og så er vi bagud 1-2 med 35 min. igen, så vi er presset til at blive endnu mere offensive og laver nogle udskiftninger. Vi sætter heldigvis Noah Lund ind - han får udlignet efter godt forarbejde af Talal Awad. Vi skal dog hen til dybt ind i overtiden hvor det samme billede gentager sig; Talal Award slipper igennem i venstre side og finder Noah Lund som sikre sejren.”

Fredericia KFUM kan nu se frem til deres næste kamp med fornyet selvtillid efter denne vigtige sejr.

Næste kamp for Fredericia KFUM er lørdag 23. september, hvor de skal møde FB Fodbold på Bredsten Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-2 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3