Lasse Bo viste sig flot frem da KFUM måtte nøjes med et enkelt point

Hjorth roste især Lasse Bo Nielsen for hans indsats. En indsats der også gjorde ham til holdets "Man of the Match".
Profilbillede
dato

Fredericia KFUM gæstede Bylderup Idrætscenter fredag den 19. april i mødet mod Bylderup/Bov. Trods en ihærdig indsats for at hive sejren i land, betød en jævnbyrdig kamp, at de måtte tage til takke med et uafgjort resultat.

Cheftræner for udeholdet, Mogens Hjorth, var meget tilfreds med holdets præstation og mente, at de spillede en fantastisk kamp.

“Vi spiller en fantastisk kamp, sidder på kampen og holder Bov væk det meste af kampen, jeg har ikke noteret nogen afslutninger fra dem i åbent spil, det var "kun" dødbolde de kunne komme til, hvilket desværre også gav i et mål. Men en kamp hvor vi har 10 afbud, spiller med bredden og tre Serie 5-spillere, er det fantastisk at se de etablerede spillere stepper op og går forrest.”

Selvom KFUM havde flere chancer for at score og ramte både stolpen og overliggeren, manglede de den sidste skarphed foran mål.

“Nogen vil kalde det uheld at vi ikke vinder kampen, 2 gange bliver den reddet på stregen, vi rammer stolpe og overligger, hvor alle lige så godt kunne være gået ind, jeg kalder det manglende skarphed og kvalitet, men det er jeg sikker på snart kommer. Og stor ros til de lånte spillere fra vores 2. hold, det gjorde det virkelig godt og det var ikke til at se de ikke spillede fast på vores hold.”

Trods resultatet, mener cheftræneren alligevel, at visse dele af kampen fortjener ros:

“Vi kommer med en parathed og en vilje, det gør bare mange ting nemmere, og så spillede vi med få berøringer som gør det svært for modstanderen.”

Hjorth roste især Lasse Bo Nielsen for hans indsats. En indsats der også gjorde ham til holdets "Man of the Match".

“Jeg synes hele holdet var stærke, men der er specielt en som stikker i øjnene, det var også holdets Man of the Match.”

“Lasse Bo Nielsen spillede vel hans bedste kamp i den tid jeg har haft ham, han viste vejen for sine holdkammerater, spillede med få berøringer, fightede og var konstant en trussel, hvilket også gjorde at modstanderen lavede mange taktiske indgreb som gjorde det svært for os at sætte Lasse op i 2. halvleg. Det gav så masser af plads til andre.”

Næste gang er det Gørding-Vejrup Fodbold, som Fredericia KFUM møder på KFUM Parken. Der er kampstart klokken 13:00 søndag den 28. april.

Kampens resultat: 1-1
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Mål
5'1-0
45'1-1Lasse Bo Nielsen

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23