Korhan kom til Fredericia som 5-årig: I dag driver han Spice Vest på Vejlevej

Korhan Okutan har haft en tæt tilknytning til Fredericia siden sin barndom. Han kom til Danmark som femårig og er opvokset i byen, hvor han har gået i skole og arbejdet (Foto: J. Andersen)
Profilbillede
dato

På Vejlevej 34 finder man Spice Vest, der siden 2018 har været drevet af ægteparret Korhan Okutan og hans kone. 

Korhan Okutan har haft en tæt tilknytning til Fredericia siden sin barndom. Han kom til Danmark som femårig og er opvokset i byen, hvor han har gået i skole og arbejdet.

Siden 2000 har han drevet pizzaria i Fredericia, og han har haft fire pizzeriaer siden, hvoraf han stadig ejer to af dem, med sin kone. 

Spice Vest har et menukort, der tilbyder noget for enhver smag. Man kan nemlig få alt lige fra sandwiches, pizzaer, durum og burgere til pastaretter, grillretter, tyrkiske og indiske retter og meget mere.

Se menukortet her


Spisestedet på Vejlevej har åbent alle ugens dage fra 11 til 21, hvor de også bringer ud i hele åbningstiden, og Korhan har sørget for at gøre det attraktivt at komme så snart restauranten åbner. Allerede fra kl 11, og indtil 14.30, er det muligt at benytte sig af frokosttilbud:

- Lille amerikansk sandwich: 55 kr.
- Lille sandwich: 55 kr.
- Lille rulle med kebab eller kylling: 68 kr.
- Frokostpizza med skinke, pepperoni eller oksekød: 70 kr.

Det er muligt at bestille sin mad hos Spice Vest ved at ringe til 75 91 00 51, eller ved at møde op på Vejlevej 34, hvor man kan holde gratis på den store parkeringsplads.

Der er også mange fordele, muligheder og nyheder ved at benytte SpiceVest.dk-appen, som kan findes App Store og Google Play. Udbringning er også muligt og koster 35 kr.

Så næste gang at sulten melder sig på, kan du med god samvittighed vælge Spice Vest, der med garanti har et måltid, der falder i din smag.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Spice Vest