KFUM hiver en fuldt fortjent sejr i land efter tidlig føring

En spiller, der blev fremhævet af Mogens Hjorth, var Talal Awad, som spillede en fantastisk kamp på en uvant plads som back. (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Torsdagens møde mellem Fredericia KFUM og Skibet IF på KFUM Parken bød på vigtig en 1-0-sejr til hjemmeholdet.

Mogens Hjorth roste holdets kvalitet i alle kæderne, som var nok til at sikre sejren.

“Igen en fuld fortjent sejr i en kamp hvor Skibet kæmpede godt. Vi sprudler ikke spillemæssigt for tiden, vi kæmper lidt med at få spillet til at flyde. Og alligevel sidder vi på kampen alle 90 min på trods af 2 gule kort. På trods af problemerne for tiden, så har vi kvalitet i alle kæderne som er nok til at vinde kampen.”

“Vi laver vores mål allerede efter 4 minutter hvor Noah Skov bliver sendt i dybden og lobber den over en fremad stormende keeper, en flot mål, desværre var Noah Skov ikke så skarp i dag som bliver plejer at se det, så havde kampen været lukket meget tidligt.”

Hvad lykkes godt for jer i dagens kamp?

“Vi står godt i på banen, vi giver stort set ikke nogen chancer væk og vi har en base som vi er tryg ved også selvom det ikke kører som smurt, måske vores største styrke som vi viste i dag.”

En spiller, der blev fremhævet af Mogens Hjorth, var Talal Awad, som spillede en fantastisk kamp på en uvant plads som back.

“Holdet er kernen på vores hold og klart en fantastisk holdpræstation. Holdets man of match blev Talal Awad som på en uvant plads som back, spillede en super kamp.”

Med hjemmesejren i hus kan Fredericia KFUM nu se frem til, at de i den kommende runde møder Smidstrup/Skærup IF på KFUM Parken lørdag den 16. september klokken 15:30.

Kampens resultat: 1-0 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Mål
4'1-0Noah Skov

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3