Iris Blomster i hjertet af Fredericia – håndværk og passion for blomster siden 1901

Foto: IRIS Blomster. Nogle af de flotte blomster du kan få hos IRIS Blomster
Profilbillede
dato

I bymidten i hjertet af Fredericia, på byens hovedstrøg Gothersgade, finder man en af de ældste, familieejede blomsterbutikker I Danmark – den aboslut ældste i Fredericia, grundlagt i 1901. Det er Iris Blomster, ejet og drevet af florist og blomsterdekoratør Lene Møller Christiansen, der repræsenterer butikkens 4. generation.

Ikke alene er Iris Blomster en butik, der bygger på de gode, gamle håndværksmæssige og faglige traditioner i forhold til arbejdet med at kreere blomsterbuketter og dekorationer, men er ligeledes funderet i en ånd af konkurrence og konstant udvikling indenfor faget.

Lene Møller Christiansen er én af landets skrappeste konkurrencebindere, har deltaget i et væld af nationale og internationale florist-konkurrencer med mange topplaceringer til følge. Lene er ligeledes uddannet som dommer indenfor branchen og fungerer mest som sådan i dag ved konkurrencer i ind og udland.

Desuden har Lene i 2023 afsluttet et årigt international studie i "Experimental expression i botanical materials art and design".

Denne del af Iris Blomster og Lene Møller Christiansens hverdag betyder, at man som kunde i butikken altid får leveret et topprofessionelt håndværk, lavet med en dyb passion til faget, hvad enten man køber en buket til hverdag eller til en festlig lejlighed, får leveret pynt og dekorationer til bryllupper, begravelser eller til andre af livets højtider.

Hos Iris Blomster er der et bredt udvalg, og ikke mindst altid råd og vejledning om farver, planter og blomster.

Iris Blomster tilbyder udover buketter og dekorationer også udendørs blomster, kurve og krukker, der kan tilføje et strejf af skønhed til din have eller terrasse. Derudover kan man købe vin, chokolade og andre specialiteter.

Få inspiration på Facebook og Instagram
For at holde dig opdateret om de seneste produkter, information og gode tilbud fra Iris Blomster, opfordres du til at følge dem på deres Facebook og Instagram. Her kan du få indblik i deres smukke kreationer og få inspiration til din næste blomsterdekoration.

Besøg IRIS Blomsters butik på Gothersgade 35 for at opleve deres blomstermagi i første person, og tøv ikke med at kontakte deres erfarne team for at diskutere dine blomsterbehov. For mere information og opdateringer, kan du besøge deres Facebookside, Instagram-profil eller hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen