Håndboldsøndag for TSIF i Elbohallen: En masse god håndbold og et par sejre til TSIF

Søndag d. 21. januar 2024 var en bemærkelsesværdig dag for Taulov-Skærbæk IF Håndbold, der afholdt et vellykket hjemmestævne for U13-piger, U15-piger, U15-drenge og U19-kvinder.
Profilbillede
dato

Søndag d. 21. januar 2024 var en bemærkelsesværdig dag for Taulov-Skærbæk IF Håndbold, der afholdt et vellykket hjemmestævne for U13-piger, U15-piger, U15-drenge og U19-kvinder. Elbohallen var centrum for en håndboldfest, der bød på intensitet, en masse mål og en fantastisk stemning.

U13-pige B-holdet leverede en imponerende præstation ved at sikre sig en klar sejr over lokalrivalerne fra Nr. Bjært. U13-pige C-hold stod over for en udfordrende opgave mod Team Vestfyn. Kampen blev en tæt affære, hvor begge hold kæmpede bravt.

Både U15-pige A og U15-drenge B stod over for stærk modstand og måtte se sig slået i deres kampe.

U19-kvinde A-holdet fra Taulov-Skærbæk IF beviste deres styrke med en overbevisende sejr over Varde HK. Holdet er inde i en imponerende udvikling, som blev tydelig med pointene fra GOG på Sydfyn i torsdags og sejren over Varde HK søndag. 

"Da det er et hold bestående af spillere fra mange forskellige klubber, er det skønt at se, at de har fundet takten," siger Lone Kanstrup, der er børne- og ungdomsansvarlig i TSIF Håndbold.

Håndboldfesten fortsætter, og allerede tirsdag den 23. januar er der mere spænding i vente, når Serie 2-kvinder tager imod lokalrivalerne fra Kolding HK/KFUM i Elbohallen. 

Lad os støtte vores lokale talenter og fejre endnu en aften med fantastisk håndbold! Vi ses på sidelinjen!

Kilde: TSIF Håndbold // Lone Kanstrup