Grøn effektiv rengøring og old school, venlig facon

Foto: Privat. Sofia Skafsgaard er kvinden med de gode værdier bag firmaet Ses Super Ren
Profilbillede

Sofia Skafsgaard har i mange år været selvstændig. Efter hendes mands job forflyttedes, tog hun med ham og firma til trekantsområdet.

Starten på forretningseventyret var en shop, der tilbød allergivenlige rengøringsprodukter, men senere kom der også fokus på rengøringsservices.
Og så gik det pludselig meget stærkt.

Grøn, effektiv rengøring og old school, venlig facon

En af Sofias kunder er DanCenter i Gårslev.
De fik en flyer i postkassen, og den valgte de at gemme.

Sofia Skafsgaard blev kontaktet af centret sidste sommer, og siden da har der været mange spændende og udfordrende opgaver med sommerhusrengøring. 

Sommerhusene har Sofia også fået lov til at bruge, når de ansatte skal oplæres og trænes. I den forbindelse er arbejdstonen uformel og fri, og der kan bruges mere tid på opgaverne:

"Det er forudsætningen for den gode personaleoplæring," mener Sofia Skafsgaard og uddyber:

"Det skal være godt at arbejde i Ses Super Ren, vi skal midt i arbejdet også havde det sjovt, og der skal være plads til at grin, snak, tillid og ansvar."


Foto: Privat // Sådan ser stuen ud, når Ses Super Ren har været i gang. Her er det en af de smukke - og rene - stuer hos deres AirBnB-kunde i Kellers Park, Brejning 

Overskud og fleksibilitet

Det er ikke kun orden i papirarbejdet, den fine old school venlige facon og effektive markedsføring, der virker.
Viljen i firmaet til at vise kunden overskud i fleksibilitet og planlægning er i top.

Og y
dermere har Sofia Skafsgaard nøje udvalgt de rengøringsprodukter, hun bruger, med fokus på bæredygtighed, skånsomhed og allergener.

Den gode relation

Sofia fortæller om, hvordan den gode aftale er grundlaget for hendes forretning:

"Jeg er meget ofte fleksibel i min planlægning, så hvis folk har brug for rykke en aftale, så er det, det vi gør. Selvfølgelig gælder fleksibiliteten også omvendt," siger Sofia og tilføjer:

"Når der er en god relation mellem mig og kunderne, så strækker jeg mig gerne langt i forhold til det pågældende job. Og det gælder både i forhold til et stort firma som DanCenter, men også for en lille familie, der er, eller har været, corona-ramt."

Den grønne og hudvenlige linje

Rengøringsprodukterne i firmaet har fokus på bæredygtighed og allergivenlighed.

"Mine produkter er fra et New Zealandsk firma, der bruger sæbenødder i flydende form. Det er effektivt, men også skånsomt på alle overflader. En firsårig kunde havde meget ru hænder, og hun fik den skumsæbe, vi fører med mynte og lavendel. Et par måneder efter viste hun mig sine hænder, og de var blevet helt bløde og fine."

"Jeg mener vi har et ansvar ikke bare over for klimaet, men også for at folk kan tåle de rengøringsprodukter, de bruger i hjemmet," fortæller Sofia.


Foto: Privat // Produktserierne hos Ses Super Ren er hudvenlige og fremstillet af New Zealandske sæbenødder. Håndsæben findes i forskellige duftvarianter.

De tunge specialopgaver

"En gang imellem er der et job, hvor folk har brug for ekstra service. Vi har en vandstøvsuger til at klare den slags, og den er effektiv. Den renser luften i et rum, og kan fjerne meget gammelt skidt i blandt andet madrasser, sofaer, tæpper og måtter og også bag radiatorer," fortæller Sofia og uddyber, "jeg bliver tit overvældet af folks reaktion, når vi har været i gang med den. Et sted kan forvandles fuldstændigt."

"Der er kunder, der er blevet meget emotionelt berørte af netop at kunne se og konstatere forskellen."

Den gode rengøring er altså fuldstændig tydelig, når de ansatte hos Sofia Skafsgaard har været i gang, og det er den rivende udvikling for det grønne firma Ses Super Ren også. Sofia er i gang med at finde flere medarbejder, erhvervslokaler og firmabil.

Firmaets service og grønne, hudvenlige produkter finder du på hjemmesiden her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Superren