Restaurant Carlos byder velkommen til en aften fyldt med gastronomi og spanske specialiteter i anledning af Gastro Week. Her kan du glæde dig til en menu, der består af ni forskellige tapasretter, nøje udvalgt for at fremhæve både kvaliteten af råvarerne og de klassiske spanske traditioner.
En menu fyldt med smagsoplevelserMenuen er opdelt i tre serveringer. Første servering inkluderer spansk tunsalat med grønt, sæsonens cremesuppe og serranoskinke med syltet løg. Anden servering byder på spansk kartoffel-specialitet, hvidløgsstegte kæmperejer, kylling med mild karry og stegte dadler i bacon. Til slut kan du nyde sæsonens kage og parfait med bærcoulis.
Hyggelige omgivelser med fokus på madoplevelsenRestaurant Carlos i Fredericia emmer af charme og varme. De hyggelige omgivelser skaber de perfekte rammer for en mindeværdig madoplevelse, hvor der er stor opmærksomhed på at bruge sæsonens friske råvarer. Restauranten tilbyder også vegetariske og veganske alternativer, som kan bestilles på forhånd.
Bemærk, at din billet kun gælder til den valgte dato og tidspunkt, og den skal fremvises i udprintet version på dagen. Ønsker du et vegetarisk/vegansk alternativ, kan du kontakte restauranten via e-mail. Husk, at dit køb ikke kan refunderes.
Praktisk information
Dato: Søndag den 23. februar 2025
Sted: Cafe Carlos, Sjællandsgade 56, 7000 Fredericia
Entré: 299 kr pr. person
Arrangør: Gastro Week i samarbejde med Avisfordele og JFM
Kontakt: info@restaurantcarlos.dk for vegetarisk/vegansk alternativ
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her