Gå ikke glip af #coolsommer uge 29

Profilbillede
Katrine Padkjær Petersen

Cool sommer på Skiveegnen er en lang række gratis aktiviteter for hele familien. Her er et udpluk, af det, der sker i uge 29. 

Ungdomsskolen Skive har en eventvogn på Strandtangen mandag til fredag fra kl. 12.00 til kl. 20.30. Her er der hver dag en masse spændende aktiviteter for alle aldre.

Har man mere energi tilbage når eventvognen lukker, kan man tage med vennerne i cool-sommer-klubben tirsdag og torsdag fra kl. 19.00 til kl. 22.00. Her er der hygge for alle unge fra 6. til 10. klasse.

Er vejret mindre godt, kan man tage i tirsdagsbio, når #coolsommer tilbyder en gratis biograftur. Her kan man tage afsted hele familien. Man tilmelder sig på Ungdomsskolen Skives hjemmeside lige her, hvor man også kan se, hvilken film, der bliver vist. 

Vil man derimod gerne nyde det gode vejr, er der onsdag fra kl. 13.00 til kl. 18.00 mulighed for at prøve kræfter med SUP - Stand Up Paddleboard. Her byder Ungdomsskolen Skive hele familien på en times SUP-tur, der både bliver hyggelig og ikke mindst sjov. 

Kilde: SkivePortalen