Fredericia KFUM rundede sæsonen af med fantastisk 8-0-sejr

Profilbillede
dato

Fredericia KFUM leverede en imponerende præstation, da de tog imod Vejle FC på hjemmebane i sæsonens sidste kamp. Hjemmeholdet viste deres dominans fra start til slut og endte med at vinde kampen med hele 8-0.

Det var Rickelmi Vieira fra Fredericia KFUM, der åbnede målscoringen i det 28. minut og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Ti minutter senere var det William Pedersen, der fordoblede føringen til 2-0 i det 38. minut. Inden pausen nåede Vieira at score sit andet mål i kampen og bringe Fredericia KFUM foran med 3-0 i det 45. minut.

Lige efter pausen fortsatte målfesten, da Pedersen scorede sit andet mål og øgede føringen til 4-0 i det 46. minut.

I det 66. minut var det Noah Lund, der kom på måltavlen og øgede føringen til 5-0 for Fredericia KFUM. To minutter senere var det Noah Skov, der scorede og bragte hjemmeholdet foran med 6-0 i det 68. minut. I det 75. minut var det Lasse Bo Nielsen, der scorede og øgede føringen til 7-0, og i det 84. minut scorede han endnu engang og cementerede sejren med 8-0 til Fredericia KFUM.

Efter kampen udtalte cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, sin begejstring over holdets præstation. Han beskrev det som en fantastisk afslutning på sæsonen og roste Vejle FC for deres indsats i den første halve time.

“En fantastisk afslutning på sæsonen. Vejle kæmpede godt i den første halve time, men som kampen skred frem, så kom vi tættere og tættere på at score, hvilket vi så også gør efter 28 min. og derfra så så vi os ikke tilbage og Vejle gav mere eller mindre op, niveau forskellen var alt for stor.”

“Det var ikke til at se at Vejle kæmpede for overlevelse og det var vores fortjeneste, vi kombinerede os igennem efter behag.”

Mogens Hjorth fremhævede Lasse Bo Nielsen som holdets "Man of the Match" med to mål og tre assists. Han blev også kåret som Efterårets Spiller af trænerteamet, der roste hans fremragende præstationer gennem hele efteråret, hvor han var den eneste spiller, der deltog i alle kampene.

Dog mente Hjorth også, at der var plads til forbedring inden næste sæson. Han ønskede, at holdet skulle spille endnu hurtigere og blive bedre til at udnytte deres chancer. Han påpegede, at de ikke kunne forvente at få mere end fem chancer pr. kamp i Serie 2.

Kampens resultat: 8-0 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3