Fredericia KFUM måtte tage til takke med nulløsning i stormvejret

Aaguist sikrede at buret forblev rent og blev kampens spiller (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Fredericia KFUMs Serie 2-herrer måtte nøjes med et uafgjort 0-0 resultat i weekendens stormfulde opgør mod Haderslev FK. Kampen, der var præget af vanskelige vejrforhold, endte uden mål på trods af flere tætte forsøg fra begge hold.

Kampen, der var præget af vanskelige vejrforhold, endte uden mål på trods af flere tætte forsøg fra begge hold. Cheftræner Mogens Hjorth reflekterede over kampens udfordringer: 

“En kamp som blev ramt af en storm på tværs af banen og gjorde det meget svært at spille fodbold. Optakten til kampen blev også et stormvejr af afbud, på 48 timer kom der intet mindre end 5 afbud til kampen.”

“Selve kampen blev en kamp hvor begge hold har en halvleg og det uafgjorte resultat er vel fair nok, men at den ender 0-0 er et mirakel, vi brænder en friløber og rammer overliggeren 3 gange. Vi fighter godt og prøver at spille Vores spil, men det var noget nært umulig.”

Til trods for resultatet, roste Hjorth sine spillers indstilling og kampånd.

“Vores fight og indstilling var god i dag, det spillemæssige kan vi ikke vurdere, men vi prøvede og det lykkes da også nogle gange og så blev vi farlige. Så vil jeg fremhæve at bredden i Vores trup, de 5 "nye" som spillede, gjorde det alle godt og viser at vi sagtens kan holde niveau selvom vi laver ændringer.”

Hjorth var specielt imponeret over præstationerne fra Enis Islami og Tobias Aaquist. Islami's defensive indsats blev fremhævet som en nøglefaktor i at holde Haderslev fra scoring, mens Aaquist, kampens spiller, sikrede, at målet forblev ubesejret med kritiske redninger.

“Der var flere som jeg vil fremhæve. Vores back, Enis Islami, spillede en super kamp. Han afviser alt der kommer til ham og er god i presset. Holdets Man of the Match blev vores målmand Tobias Aaquist, som til tider intet have at lave, men han tager alligevel en friløber og har en klasse redning senere i kampen.”

Næste opgør finder sted søndag den 14. april kl. 15:00, hvor Fredericia KFUM møder Løgum IF i håbet om at vende tilbage til vindersporet.

Kampens resultat: 0-0
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23