Fredericia KFUM måtte nøjes med deler trods chancehav: “En kamp vi kunne have lukket“

KFUM-anfører Jesper Olesen blev kampens spiller (Foto: Privat)
Profilbillede

Serie 3: Hover IF og Fredericia KFUM spillede uafgjort 1-1 i fredagens udekamp på Hover Stadion.

Udeholdet kom hurtigt foran efter kun to minutter, da Noah Skov scorede et flot mål, assisteret af William Tejlgaard. Fredericia KFUM havde flere chancer i første halvleg, men Hover's målmand stod i vejen for deres offensive forsøg. Hjemmeholdet formåede dog at udligne lige inden pausen og vendte dermed kampen til deres fordel.

Efter kampen udtalte Fredericia KFUM's cheftræner, Mogens Hjorth, at han havde en ambivalent følelse. Han mente, at holdet havde haft muligheden for at lukke kampen inden for de første 40 minutter, hvor de kunne have været foran med 3 eller 4 mål.

“Står lidt tilbage med en ambivalent følelse, en kamp vi kunne have lukket inden for de første 40 min. hvor vi kommer foran allerede efter 2 min på mål af Noah Skov som flot blev assisteret af William Tejlgaard. vi producerede rigtig mange muligheder som burde være blevet omsat til scoringer, dog havde Hovers målmand en bedre dag end vores offensiv.”

“Vi kunne have været foran med 3 og 4 mål. Dog ville skæbnen at vi mister bolden, lige inden pausen, på et dumt sted og står forkert så Hover udligner og mål vender kampen, så resten af kampen forløb på Hovers premisser, så det blev en overlevelse kamp istedet for at køre på som vi normalt er så gode til.”

Hvad skal I forbedre til næste kamp?

“Vi skal arbejde mere på vores mentale parathed, vi knækker og panikker lidt da det hele ikke lige fungerer, vi træffer dårlige beslutninger fordi vi så gerne vil vinde, men glemmer alt sund fornuft og hvorfor vi er gode. Det er den bedste læring vi kan få med fra denne kamp.”

Cheftræneren roste også holdets anfører, Jesper Olesen, for hans præstation i kampen. Sammen med Thor Skov og Talal Award udgjorde han en del af en stærk defensiv:

“Man of the Match blev vores anfører, Jesper Olesen. Han spillede en virkelig god kamp og sammen med Thor Skov og Talal Award var han en del af et godt fightende defensiv, som skulle stå imod Hovers store fysik.”

Næste kamp for Fredericia KFUM er torsdag 7. september, hvor de skal møde Vinding SF på KFUM Parken. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 1-1 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3