Fredericia KFUM lider stort nederlag mod Seest: "En forfærdelig kamp, mental nedsmeltning og et hav af børnesygdomme"

Foto: Alexander Wandahl blev kampens spiller, for hans flotte arbejdsindsats på en ellers skidt dag .
Profilbillede
dato

Torsdag den 3. maj blev en skuffende dag for Fredericia KFUM's Serie 2-herrer, da de stod over for en svær udfordring mod Seest Boldklub.

Kampen endte med et betydeligt nederlag for Fredericia KFUM, der måtte se sig besejret af Seest Boldklub. Cheftræner Mogens Hjorth var tydeligt skuffet over holdets præstation og udtalte:

"En forfærdelig kamp, mental nedsmeltning og et hav af børnesygdomme. Jeg var rystet efter kampen over at se, hvordan vi kunne falde sådan sammen. Allerede fra start virkede det som om, vi manglede parathed, der var ild i bolden, og vi havde svært ved at ramme hinanden."

Hjorth fortsatte med at beskrive, hvordan fejl i forsvaret og manglende fokus tillod Seest Boldklub at udnytte chancerne:

"Vi forærer fire mål væk på børnefejl, som jeg ikke har set lignende i mange år. Og da vi samtidig ikke selv formåede at skabe farlige situationer, tabte vi kampen fuldt fortjent."

Trods den skuffende præstation kunne cheftræneren stadig finde lyspunkter i holdets præstation, og han fremhævede specielt Alexander Wandahl, der arbejdede stenhårdt gennem hele kampen.

Fredericia KFUM har nu brug for at komme tilbage på vindersporet, når de står over for FCH 6100 torsdag den 9. maj på Sydbyens Kunstgræs i Haderslev med kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 1-4 til Seest B
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Mål
16'0-1
42'0-2
61'0-3
65'0-4
78'1-4Thor Skov
Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23