Fredericia KFUM holder fast i førstepladsen med storsejr: “En fantastisk kamp”

Profilbillede
dato

Fredericia KFUM leverede en imponerende præstation, da de tog imod Den Bosniske IF på hjemmebane i KFUM Parken. Hjemmeholdet viste sig at være i en klasse for sig selv og vandt kampen med hele 6-0.

Det var allerede i det 17. minut, at Fredericia KFUM kom på tavlen. Målscoreren var Lasse Bo Nielsen, der satte bolden i nettet og gav hjemmeholdet en tidlig føring. Kun syv minutter senere udbyggede Jonas Fazli føringen til 2-0, og det så ud til at blive en lang dag for Den Bosniske IF.

Fredericia KFUM fortsatte med at dominere kampen, og i det 27. minut scorede Rickelme Vieira til 3-0. Alexander Wandahl var også på pletten og øgede føringen til 4-0 i det 37. minut. Efter pausen fortsatte hjemmeholdet, hvor de slap, og i det 48. minut scorede Rickelme Vieira sit andet mål i kampen til 5-0. Jesper Olesen fuldendte ydmygelsen i det 57. minut og satte slutresultatet til 6-0.

Cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, var naturligvis meget tilfreds med holdets præstation. Han beskrev kampen som fantastisk og roste sine spillere for at flytte bolden hurtigt rundt og løbe for hinanden.

“En fantastisk kamp hvor vi møder et afbudsramt Bosniske hold. Vi spillede bedre end længe set, flyttede bolden hurtigt rundt, løb for hinanden og var på bolden 90 % af tiden. Det havde ikke været forkert hvis kampen var endt med et 2 cifret antal mål.”

“Vores målmand har vel et skud imod sig, ellers var han ikke en del af spillet i hele kampen. Det var dejligt at se drengene finde deres niveau og bruge hinanden rigtigt, det niveau skal vi se om ikke vi kan holde de sidste 4 kampe så bliver vi meget svære at slå.”

Cheftræneren fremhævede også Alexander Wandahl som en spiller, der gjorde en stor forskel i kampen. Han roste Wandahl for at være overalt på banen og sagde, at der var mange modstandere, der måtte hade at spille imod ham. Wandahl blev også kåret som holdets "Man of the Match".

Fredericia KFUM kan se tilbage på en fremragende kamp, hvor de viste deres klasse og sikrede en overbevisende sejr på 6-0 over Den Bosniske IF. Holdet ser ud til at være i god form og er klar til at fortsætte deres succes i de kommende kampe.

Næste kamp for Fredericia KFUM er søndag 8. oktober, hvor de skal møde Skibet IF på Universal Parken. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 6-0 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3