Fredericia KFUM henter smal sejr på trods af upoleret spil : "Vi styrer kampen, selvom vi ikke kan sætte to afleveringer sammen"

Profilbillede
dato

Vejle FC mødte Fredericia KFUM på hjemmebane på Vestre Stadion i weekendens fodboldkamp. Det blev en spændende kamp, hvor udeholdet endte med at vinde med 2-1.

I det 48. minut scorede Noah Lund for Fredericia KFUM og bragte dem foran med 1-0. Målet kom efter gode kombinationer med Jonas Fazli, og det var en vigtig scoring for udeholdet. Kun seks minutter senere øgede Victor Bertelsen føringen til 2-0. Han blev sendt i dybden af Rickelme Vieira og scorede sikkert.

Resten af kampen var relativt rolig, indtil det 81. minut, hvor Vejle FC fik tildelt et straffespark. De udnyttede chancen og reducerede til 2-1. De sidste 10 minutter blev rodede, og Vejle FC havde mulighed for at stjæle point, men udeholdet formåede at afværge det.

Efter kampen udtalte cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, at det var en sejr på en dårlig dag.

"Det bliver en kamp som vi styrer på trods af at vi ikke kan sætte to afleveringer sammen. Kampen blev spillet på en tung og glat banen som helt sikkert ikke passede til os, så der er var rigtig mange tekniske fejl."

Mogens Hjorth fremhævede også tre spillere, Thos Skov, Jesper Olesen og Ardit Rama, som spillede på et rigtig højt niveau. Det gjorde også, at Ardit Rama blev udnævnt til holdets man of the match.

Cheftræneren var alt i alt tilfreds med holdets defensive præstation.

"Vores defensiv stod stærkt som altid, gav intet væk. VFC havde dog heller ikke noget at skyde med, men flot at bevare koncentrationen og tage alt mod fra Deres offensiv,” lyder det fra Hjorth.

Dog mente Mogens Hjorth, at holdet kunne lære af kampen og fokusere 100% på opgaven, selvom de møder et hold, der er flere niveauer under dem. Han påpegede, at undgåelse af personlige fejl og fjernelse af modstanderens håb er vigtigt for at undgå at miste point.

Alt i alt var det en sejr for Fredericia KFUM, selvom det ikke var deres bedste præstation. Holdet formåede at kontrollere kampen og sikre sig de tre point.

Fredericia KFUM-spilleren, Ardit Rama, giver også sin reaktion på kampen:
"Kampens resultat er fortjent i dag. Vi er det bedre hold og giver ikke mange chancer væk. Vi er i kontrol 90% af kampen.
De sidste 10 min. sænker vi paraderne og giver et straffe. Men som helhed står vi godt i kæderne og få løbet de ekstra meter for hinanden."

Næste kamp for Fredericia KFUM er torsdag 14. september, hvor de skal møde Skibet IF på KFUM Parken. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 1-2 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3