Fredericia KFUM delte i porten med Gråsten i årets sæsonåbner

Foto: Kampens KFUM-spiller: Victor Berthelsen.
Profilbillede
dato

Fredericia KFUM's Serie 2-herrer måtte nøjes med et enkelt point i torsdagens hjemmekamp mod Gråsten Boldklub, der endte 2-2.

Det var et skuffende udfald for et KFUM-hold, som ifølge cheftræner Mogens Hjorth havde fortjent mere.

“En kamp som vi sidder på fra start til slut. Vores modstander er sjældne gæster på vores banehalvdel, og vi spiller langt hen ad vejen som vi gerne vil med hurtig boldomgang. Kampen igennem var vel det man ishockey vil kalde powerplay - det foregik på modstanderens sidste 3. del af banen.”

“Vi investerer det vi skal, dog mangler vi lige den sidste kvalitet og marginaler for at det bliver et andet udfald. Personlige fejl koster to mål, og i den anden ende var det lige ved og næsten mange gange. Alt i alt en rigtig god start, dog ikke med det udfald, som vi skulle have haft,” siger Hjorth, der efterlyser større skarphed og afklarethed i angrebsaktionerne.

“Vi skal være skarpere og mere afklarede i situationerne. Det er de få procenter, som gør, at vi ikke tager en komfortabel sejr i dag.”

Hele holdet, inklusive indskifterne, får ros for deres indsats og for at holde niveauet oppe gennem hele kampen. 

“I dag var hele holdet godt, også dem som kom ind fra bænken, der var med til at holde niveauet. Kampens Spiller valgt af holdet, var Victor Berthelsen som arbejdede hårdt og bare er fyldt med kvalitet.”

Fredericia KFUM spiller igen søndag den 7. april, hvor de møder Haderslev FK på Banerne ved Haderslev Idrætscenter med kickoff klokken 14:00.

Kampens resultat: 2-2
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Mål
23'0-1
56'1-1Rickelmi Vieira
60'2-1Noah Skov
63'2-2

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23