Fredericia KFUM brager over FB Fodbold med en overbevisende sejr

Debutanten Alexander Wandahl blev kampens spiller (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Fredericia KFUM leverede en imponerende præstation, da de tog imod FB Fodbold på deres hjemmebane i KFUM Parken. Hjemmeholdet viste sig at være i en klasse for sig og sikrede sig en overbevisende sejr på 5-1.

Det var Noah Skov, der åbnede scoringen for Fredericia KFUM allerede i det 6. minut. Han udnyttede en god mulighed og sendte bolden i nettet. Bare 12 minutter senere var det Jonas Fazli, der fordoblede føringen til 2-0 med et flot mål.

Anden halvleg startede stærkt for Fredericia KFUM, da Jonas Fazli endnu engang kom på måltavlen i det 56. minut. Han viste sin målfarlighed og bragte hjemmeholdet på 3-0. Efter små 70 minutter var det Fahad Awad, der øgede føringen til 4-0 og cementerede Fredericia KFUM's dominans.

FB Fodbold fik dog reduceret til 4-1 i det 70. minut, men det var blot en kort opblussen af håb, da Thor Skov i det 84. minut scorede Fredericia KFUM's femte og sidste mål i kampen.

Efter kampen udtalte assistenttræner for hjemmeholdet, Casper Gilberg, at sejren var fuldt fortjent og kunne have været endnu større med mere skarphed.

“Vi vinder en fuldt fortjent sejr, som sagtens kunne være blevet større med noget mere skarphed. Vi er gode på bolden i dag, og farlige på vores dødbolde.”

Han fremhævede også Jonas Fazli og Thor Skov for deres gode præstationer og afslører at Alexander Wandahl blev kampens spiller.

“Jonas Fazli, Thor Skov spiller en rigtig god kamp begge to. Vores midtbane dynamo Alexander Wandahl bliver dog kampens spiller. Fantastisk arbejdsindsats af den unge debutant.”

Alt i alt var det en imponerende præstation af Fredericia KFUM, der viste deres styrke på hjemmebane og sikrede sig en overbevisende sejr. Med flere målscorere og en stærk midtbane ser det ud til, at holdet er godt rustet til de kommende kampe.

Næste kamp for Fredericia KFUM er onsdag 23. august, hvor de skal møde Den Bosniske IF på Nordre Stadion. Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 5-1 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Assistenttræner Casper Gilberg, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3