Fazli og Wandahl imponerede stort i en stensikker KFUM-sejr

Man of the Match, Jonas Fazli (Foto: Privat)
Profilbillede

Fredericia KFUM vandt en overbevisende sejr på 6-1 over Smidstrup/Skærup IF i tirsdagens fodboldkamp. Udeholdet dominerede kampen fra start til slut og satte sig hurtigt på kampen.

Det var Noah Skov fra Fredericia KFUM, der åbnede scoringen i det 9. minut og bragte udeholdet foran med 1-0. Jesper Olesen øgede føringen til 2-0 i det 50. minut, efterfulgt af Lasse Bo Nielsen, der scorede til 3-0 i det 57. minut. Noah Skov var igen på pletten i det 71. minut og øgede føringen til 4-0. Jonas Fazli scorede to mål i det 76. og 80. minut og bragte udeholdet foran med 6-0.

Hjemmeholdet fik dog trøstet sig med et mål i det 88. minut, men det var ikke nok til at ændre på kampens udfald.

Kampen blev spillet ved Smidstrup Hallen, hvor hjemmeholdet forsøgte at forsvare sig med 10 mand i feltet fra starten af kampen. Cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, bemærkede, at det var en svær kamp, da Smidstrup/Skærup IF kun kom for at forsvare sig.

“Det var en kamp, hvor der kun var et hold, som kom for at spille fodbold. Første gang Smidstrup er på vores banehalvdel er efter 15 minutter. Så det bliver en lidt svær kamp. Heldigvis scorer vi tidligt på et elegant chip i feltet af Jesper Olesen, hvor Noah Skov scorede. Så undgik vi panik. Ellers var det en kamp som powerplay i ishockey, hvor man leder efter de små huller.”

“Det havde vi svært ved at finde, men en snak om løsninger i pausen hjalp på det, og så kom der hul på bylden. Skal lige siges at en blunder gjorde at de fik en chance ved stillingen 0-1, som vores keeper redder på tæt hold,” siger Hjorth, men tilføjer:

“Dog må vi ikke rose vores keeper, Christian Sørensen for meget. For han lavede lige en knap så god aktion i det 88. minut, der valgte han at tage bolden udenfor feltet og tiltrække sig et rødt kort ved stillingen 0-6.”

Hvad er det, der fungerer så godt for jer i dag?

“VI spillede tålmodigt og var bevægelige, var konsekvente i de ting som var aftalt og ved boldtab var reaktionen fantastisk hele vejen rundt - og så er vi skarpe, når vi får chancen foran mål. Vores bagerste gjorde det fantastisk i dag, afviste alt og det var dem som skulle sætte spillet op og det gjorde de rigtig flot.”

Hjorth fremhævede Alexander Wandahl for hans store arbejdsindsats og Jonas Fazli, der blev kåret som holdets Man of the Match.

“Jeg er nødt til at rose Alexander Wandahl for en kæmpe arbejdsindsats. Han arbejder så meget og giver så meget frihed til de andre omkring ham. Det er lige før vi bliver forpustet på sidelinjen af at se ham arbejde derinde.”

“Holdets Man of the Match blev Jonas Fazli, som har en fantastisk evne til at komme med i feltet - og nu er han begyndt at score på sine chancer.”

Fredericia KFUM kan se tilbage på en imponerende præstation i tirsdagens kamp og ser frem til at fortsætte deres gode form i næste kamp.

Næste kamp for Fredericia KFUM er fredag 1. september, hvor de skal møde Hover IF på Hover Stadion. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 1-6 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Mål
9' 0-1 Noah Skov
50' 0-2 Jesper Olesen
57' 0-3 Lasse Bo Nielsen
71' 0-4 Noah Skov
76' 0-5 Jonas Fazli
80' 0-6 Jonas Fazli
88' 1-6 

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3