Der var aldrig tvivl om udfaldet da Fredericia KFUM gav Vinding tørt på

Victor Bertelsen blev fuld fortjent kåret til man of match af holdet (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Fredericia KFUM sikrede sig en vigtig sejr, da de tog imod Vinding SF på hjemmebane i KFUM Parken. Hjemmeholdet viste sig at være det stærkeste hold og vandt kampen med 4-2.

Det var Jesper Olesen fra Fredericia KFUM, der åbnede scoringen i det 25. minut og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Victor Bertelsen udbyggede føringen til 2-0 i det 47. minut med et fantastisk mål fra 25 meter. Udeholdet fik dog reduceret til 2-1 i det 50. minut.

Noah Skov øgede Fredericia KFUM's føring til 3-1 i det 66. minut efter en solotur. Jonas Fazli gjorde det til 4-1 i det 79. minut, før Vinding SF reducerede til 4-2 i det 84. minut.

Efter kampen udtalte cheftræner for Fredericia KFUM, Mogens Hjorth, at der aldrig var tvivl om udfaldet af kampen. 

“En kamp for der aldrig var tvivl om udfaldet, igen burde vi have scoret meget mere og før end vi gjorde, vi har alene med Målmanden 4 gange og 3 gange hvor vi er igennem på siden i feltet og misser afleveringen på tværs. Vi kommer foran ved Jesper Olesen på en tåbeligt straffe lavet af Vinding, 2-0 målet var en hammer fra 25 meter af Victor Bertelsen, så bliver ramt af et gult kort og på det efterfølgende frispark scorer Vinding.”

“De 10 min vi er i undertal står vi super godt og ikke lang tid efter vi er blevet 11 igen, tager Noah Skov en solotur og gør det til 3-1. Vi bliver så ramt af et gult kort mere, men selv i undertal splitter vi fuldstændig Vinding af med hurtige afleveringer og Jonas Fazli gør det til 4-1.”

“Med 5 min igen reducerer Vinding til 4-2 efter en del tøven i defensiven. En kamp hvor vi stort set ikke giver noget væk og producerer muligheder til at kunne have lavet to cifret antal mål.”

Cheftræneren var tilfreds med holdets præstation som helhed og mente, at spillerne udfyldte deres roller fantastisk. Han fremhævede den ekstra kvalitet hos flere af holdets spillere og betegnede det som en super holdindsats.

“Vi fungerer fantastisk som hold, de enkelte spillere kender Deres roller og udfylder dem fantastisk. Det her var en super holdindsats krydret med ekstra kvalitet hos en del af vores spillere.”

Hjorth fremhævede også Victor Bertelsen som dagens mand. Han roste Bertelsens farlige spil med bolden, hans fantastiske mål og hans arbejde både offensivt og defensivt.

“Holdet er dagens mand og dog er der alligevel en som springer ekstra i øjnene. Victor Bertelsen var bare lige det ekstra i dag, når han havde bolden, blev det farligt, han fik også afsluttet og lavet et fantastisk mål. Han arbejder virkelig meget på offensivt og defensivt, en dreng der bare er kvalitet i. Victor blev også fuld fortjent kåret til man of match af holdet.”

Fredericia KFUM-spiller, Victor Bertelsen, giver også sin reaktion på kampen:

“Vi står rigtig fint på banen, vi tager de ekstra meter for hinanden og man kan mærke energien blandt holdet. Rigtig god hold præstation i mine øjne.”

Næste kamp for Fredericia KFUM er søndag 10. september, hvor de skal møde Vejle FC på Vestre Stadion. Der er kampstart kl. 10:30.

Kampens resultat: 4-2 til Fredericia KFUM
Række: Herrer Serie 3

Kilde: Cheftræner Mogens Hjorth, Fredericia KFUM - Herrer Serie 3