Den Lille Landsoldat glæder sig over fantastisk 2023 og ser fremad: "Det bliver godt - sammen med jer"

Ejer Mia Binger glæder sig over året 2023. Især den kæmpe succes med julearrangement og julemand ned gennem taget den 17. december 2023 (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

For Den Lille Landsoldat i Fredericia har 2023 været et år fyldt med begivenheder, udfordringer og en overflod af glæde.

Ejeren, Mia Binger, deler årets højdepunkter og erfaringer med VORES By Fredericia. Trods modgang og udfordringer er Den Lille Landsoldat trådt ind i 2024 med håb og entusiasme for det kommende år.

Året startede på bedste vis for Den Lille Landsoldat med butikken fyldt til bristepunktet med spændende loppeguld. Januar satte altså tonen for et år med travlhed og positiv energi.

Februar bragte en bragende fastelavnsfest med tøndeslagning, kåringer og enorm opbakning fra lokalsamfundet. Den hyggelige begivenhed cementerede butikkens rolle som mere end bare en genbrugsbutik.

Modgang ramte i marts, da Den Lille Landsoldats Instagramprofil blev hacket. Trods tabet af følgere på den gamle profil, har butikken oplevet en stigning i aktiviteten på den nye profil. Både "Den Lille Landsoldat" og "Sælges hos Den Lille Landsoldat" samler over 4000 medlemmer hver, og aktiviteten vokser dagligt.

Påsken var præget af travlhed og hygge med påskejagt for både børn og voksne. April bød også på en sjov aften med late night shopping og LIVE SHOPPING, der tiltrak mange entusiastiske kunder.

Læs også: Mia driver Den Lille Landsoldat med stor passion: “Vi sætter en ære i at give alle en god oplevelse”


Det nye lokale, da de fik nøglerne ses til venstre. Til højre ser man den lange kø til åbningsdagen den 30. august 2023. Der var kø en time før de åbnede (Foto: Privat)

Den 17. juli kom BREAKING NEWS - Den Lille Landsoldat flyttede til nye lokaler. Trods udfordringer og bump på vejen blev butikken snart næsten på plads, og den nye beliggenhed blev positivt modtaget. Dagen for flytningen markerede også en historisk LATE NIGHT-shopping midt i sommerferien.

D.30 august åbnede Den Lille Landsoldat dørene til den nye butik og oplevede den største salgsdag i butikkens historie. I oktober blev butikkens 2-års fødselsdag fejret med en bragende fest.

Efteråret bød på velgørenhedsaktiviteter som kagesalg til fordel for børns vilkår og et event med coach Kamilla Rasmussen.

Julen blev markeret med projekt julehjælp, juleværksted og et overraskende besøg af julemanden, der kom ned gennem taget i butikken.

Mia Binger ser tilbage på 2023 med stor glæde, trods udfordringer, og ser frem mod 2024 med stor optimisme:

“2023 var et fantastisk år i Den Lille Landsoldat. Ikke uden blod, sved og tårer… men vi ser tilbage med stor glæde og en masse ny viden. 2024 bliver godt - sammen med jer,” siger Mia med stor taknemmelig og forventning.

Du kan finde meget mere om Den Lille Landsoldat på deres Facebookside, Instagram eller hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Den Lille Landsoldat