Dansk Pro Wrestling vender tilbage til Fredericia

dato

Gør dig klar til en dag fyldt med action og drama, når Dansk Pro Wrestling besøger Elbohallen i Taulov den 27. september 2024. Med højtflyvende stunts og intense kampe vil wrestlerne give publikum en uforglemmelig oplevelse. Kom og bliv en del af forestillingen, hvor publikum opfordres til at heppe og tilsvine de forskellige wrestlingkarakterer.

Wrestling som totalteater
Wrestling er en af de største performancegrene inden for teaterverdenen. Publikum bliver hurtigt grebet af stemningen og bliver en del af forestillingen. Wrestling er et totalteater, hvor alle i salen spiller en vigtig rolle med og for hinanden. Publikum opfordres til at heppe og tilsvine de forskellige wrestlingkarakterer, hvilket skaber en unik og engagerende atmosfære.

Storslået show med akrobatiske stunts
Wrestlerne giver publikum et storslået show med højtflyvende og hårdtslående muskuløse wrestlere, der kaster sig ud i voldsomme akrobatiske stunts og kampe. Dommerne gør deres bedste for at dømme, om deres wrestler er vindere eller tabere, hvilket kan vække både afsky og glæde blandt publikum.

Følelsesregisteret i spil
Man kan glæde sig til at blive berørt i følelsesregisteret, når man kommer til wrestling. Showet lover at tage publikum med på en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor spænding og drama er i højsædet.

Praktisk information
Dato: Fredag den 27. september 2024

Tid: Kl. 12:45

Sted: Elbohallen, Tingvejen 24, Taulov, 7000 Fredericia

Entré: 100 kr

Billetter: Køb billetter her

Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut